Brz, jednostavan i duhovit.
Najbolji boot USB rješenje, možete dobiti

Možda će doći dan, optički diskovi su teško naći, jer 5.25 pogoni danas. Dolazi nova era s USB!

S wintoflash može napraviti veliku razliku u tome što radite. To će učiniti život mnogo lakši za vas.

Brzo i jednostavno instalirati program vam treba i u никаком vremena za sve ste sami pronaći pisanje eseja na Windows i pomoću boot USB. Internet s wintoflash radi posao bez komplikacija za vas.

Osim toga, s wintoflash Lite-besplatno. Nema potrebe da plati za sve za dom i hobi!

Instalacija sustava Windows s medija za pokretanje s USB uređaja na svakom uređaju!

Wintoflash može stvoriti bootable USB s bilo kojim modernim OS Windows radna površina i konfiguracija poslužitelja. Sve publikacije mogu se koristiti od kuće do Ultimate, 32 i 64 bita.

Pokrenuti potpuno funkcionalan Windows s medija za pokretanje USB

Wintoflash će biti vrlo moćan Windows da biste otvorili Creator koji omogućuje instalirati i pokrenuti potpuno funkcionalan operativni sustav Windows na vanjski boot USB Flash ili boot hard disk. Wintoflash može postaviti Windows da biste otvorili boot USB disk sa sustavom Windows bilo koja verzija/izdanja, čak i službeno ne podržava.

Мультизагрузочный boot USB disk

Što je s 5-ak različitih verzija Windows, živo za Linux, WinPE na Vista i oporavak live CD na jedan boot USB disk? Nije problem uopće! Sada možete stvoriti мультизагрузочный boot USB-memorijski štapić s neograničenim brojem instalacijskih elemenata na USB-memorijski štapić. S wintoflash мультизагрузочный podržava bilo koji Windows od Windows Vista na Windows 10.

UEFI

Ako imate novo RAČUNALO s modernim UEFI, a ne u BIOS wintoflash će stvoriti bootable USB sa sve datoteke potrebne za pokretanje s UEFI.

Različite preuzimatelja

Naravno, nema više crne konzole Windows i nezgodno softver, ako Vam je potrebno instalirati nestandardni boot loader. Wintoflash može automatski instalirati ga, jednostavno odaberite GRUB4DOS na stranici bootloader, ako je standardna ne možete preuzeti na vaše RAČUNALO.

ISO, ZIP, RAR, taksi, mape, CD-a ili DVD-a

S wintoflash čita sve popularne kontejneri datoteke: slika i arhiva. Ne treba montirati disk ili izlučiti ih ručno. Ako ste eksperimentiranje s programom za instalaciju sustava Windows i ne želite da ga umotajte u ISO/munja svaki put kada se provjeriti - jednostavno umetnite datoteka u mapi, a zatim pritisnite počni.

MS-DOS-a na boot USB

Neke matične ploče zahtijevaju starom stilu DOS treperi programa wintoflash će se stvoriti za vas boot USB-memorijski štapić s MS-DOS-u u minuti. Kopirati programa firmware je na vaš boot USB, ponovno i flash BIOS-a.

Ili se samo želite igrati dobar DOS igre na stvarnom željezo?

Sustav FAT16, FAT32 i NTFS i exFAT s chs i lba adresiranje

Koristiti FAT16 izvanrednih stanja u napredni način rada, ako vaša matična ploča ne može se pokrenuti USB disk sa FAT32 instalaciju sustava Windows XP. Imate izbor za bolju kompatibilnost i rješavanje problema. Tanke zupci sve opcije masti previše na usluzi! Postavite bilo koje veličine particije, što je potrebno.

Neke matične ploče ne pokreće, dok se ne čiste i datotečni sustav. Tako da ne, problem je, wintoflash može to učiniti!

Ograničenja kapaciteta

Danas je vrlo teško kupiti USB-memorijski štapić u manje od 4 Gb u trgovini. Ali ako Vam je potrebno 512 Mb USB disk za skidanje stare DOS-a? S wintoflash će ograničiti svoj boot USB za bilo koju veličinu vam je potrebno.

Ostavite ovu opciju u napredni način rada, vrijednost i kliknite na pokreni!

Profili spremanje i učitavanje

Spremi svoje opcije bootable USB datoteka i preuzeti ih u bilo koje vrijeme vam je potrebno.

Detaljan log datoteku

Problema? Ne mogu razumjeti pogrešku? Pogledajte u log file - odgovor je ovdje.

Potpuni popis objekata s wintoflash

Idi na Wiki stranici i saznajte Više o wintoflash će mogućnosti