Cepet, gampang lan cetha.
Paling Bootable USB solusi sampeyan bisa njaluk

Ana uga teka dina sing drive optik minangka hard kanggo nggoleki minangka 5.25 floppy drive sing dina iki. Anyar USB jaman wis teka!

WinToFlash kamungkinan kanggo nggawe prabédan amba ing cara sing bisa. Iku bakal nggawe urip kathah luwih gampang kanggo sampeyan.

Cepet lan mung nginstal program sampeyan perlu lan ing wektu ora ing kabeh, sampeyan bakal golek dhewe nulis karangan ing Windows lan nggunakake bootable USB. Ing WinToFlash ndadekake proyek musuhan free kanggo sampeyan.

Uga, WinToFlash Lite gratis. Ora perlu kanggo mbayar ing kabeh kanggo ngarep lan hobi nggunakake!

Instal Windows saka bootable USB ing piranti apa wae!

WinToFlash bisa nggawe bootable USB karo sembarang modern Windows Desktop lan Server kulawarga Persiyapan. Sembarang edisi bisa digunakake - saka Ngarep kanggo Ultimate, 32 utawa 64 bit.

Mbukak kanthi fungsi Windows saka bootable USB

WinToFlash banget kuat Windows Kanggo Pindhah Nitahake kang ngijini sampeyan kanggo nginstal lan mbukak kanthi fungsi sistem operasi Windows ing disk bootable USB flash bootable utawa hard drive. WinToFlash bisa nggawe Jendhela Kanggo Pindhah bootable USB drive saka sembarang versi Windows/edition, malah saka resmi unsupported.

Multiboot bootable USB drive

Carane bab 5 versi Windows beda, manggon linux, offline antivirus lan recovery Live CD ing siji bootable USB drive? Ora masalah ing kabeh! Saiki sampeyan bisa nggawe Multiboot bootable USB karo nomer UNLIMITED saka bootable item ing drive USB. WinToFlash Multiboot ndhukung sembarang Windows saka Windows Vista kanggo Windows 10.

UEFI boot

Yen sampeyan duwe PC anyar karo modern UEFI tinimbang BIOS, WinToFlash bakal nggawe Bootable USB karo kabeh file sing perlu kanggo boot karo UEFI.

Beda bootloaders

Mesti wae, ora luwih ireng console windows lan kikuk lunak yen sampeyan perlu non-standar bootloader kanggo diinstal. WinToFlash bisa nginstal iku kanthi otomatis, mung pilih GRUB4DOS ing boot loader kaca, yen standar gagal kanggo mbukak karo PC.

ISO, ZIP, RAR, TAKSI, Folder, CD utawa DVD

WinToFlash maos kabeh populer sing file: gambar lan arsip. Ora perlu kanggo gunung drive utawa unpack wong-wong mau kanthi manual. Yen sampeyan experimenting karo Windows Persiyapan lan sampeyan ora arep kanggo pack iku ISO/ZIP saben wektu sampeyan test - mung nyetel sumber file kanggo folder lan pencet miwiti.

MS-DOS ing bootable USB

Sawetara motherboard mbutuhake lawas gaya DOS sumunar program, WinToFlash bakal nggawe kanggo sampeyan bootable USB karo MS-DOS ing wayahe. Nyalin sumunar program kanggo bootable USB, lan urip maneh lan lampu kilat BIOS panjenengan.

Utawa sampeyan mung arep kanggo muter sawetara apik DOS game ing nyata hardware?

FAT16, FAT32, NTFS, exFAT karo CHS lan LBA ngarahake

Nggunakake FAT16 CHS ing mode linuwih, yen motherboard panjenengan gagal boot munggah USB drive karo FAT32 Windows XP Persiyapan. Sampeyan duwe pilihan kanggo luwih kompatibilitas lan ngatasi masalah. Nggoleki tine kabeh LEMAK opsi ing layanan banget! Nyetel sembarang ukuran pemisahan sing perlu.

Sawetara motherboard ora boot nganti sampeyan nggunakake CHS ngarahake kanggo sekat lan file sistem. Dadi, ora, masalah, WinToFlash bisa nindakake iki!

Kapasitas watesan

Iku banget hard dina kanggo tuku USB drive kurang saka 4Gb ing nyimpen. Nanging yen sampeyan perlu 512 Mb USB drive boot lawas DOS? WinToFlash bakal matesi bootable USB kanggo sembarang ukuran sing perlu.

Ngaktifake pilihan iki ing mode Linuwih, nyetel nilai lan penet Mbukak!

Profil nyimpen lan mbukak

Nyimpen bootable USB opsi kanggo file lan mbukak mau munggah ing sembarang wektu sampeyan perlu.

Rinci log file

Masalah? Bisa ora ngerti kesalahan? Katon kanggo file log - jawaban ana.

Lengkap dhaftar panjarwa fitur WinToFlash

Navigasi kanggo kaca wiki lan maca liyane babagan WinToFlash fitur