Snel, gemakkelijk en scherp.
De beste Opstartbare USB-oplossing kunt u krijgen

Er kan een dag komen dat de optische drives zijn zo moeilijk te vinden als 5,25 floppy drives zijn vandaag. Nieuw USB-tijdperk is op komst!

WinToFlash is waarschijnlijk een groot verschil maken voor je manier van werken. Het maakt het leven een stuk makkelijker voor je.

Snel en eenvoudig het installeren van het programma is dat je de behoeften en in een mum van tijd alles wat je vindt jezelf het schrijven van essays over Windows en het gebruik van uw opstartbare USB. De WinToFlash maakt het werk probleemloos voor u.

Ook WinToFlash Lite is gratis. Geen behoefte om te betalen voor thuis en hobby gebruik!

Windows installeren vanaf een opstartbare USB op elk apparaat!

WinToFlash kan het maken van een bootable USB met alle moderne Windows Desktop en Server-familie Setup. Alle edities worden gebruikt - van Huis naar Ultimate, 32-of 64-bits.

Uitvoeren van een volledig functionele Windows vanaf een opstartbare USB

WinToFlash is een zeer krachtige Windows To Go-Creator, waarmee u te installeren en uitvoeren van een volledig functionele Windows-besturingssysteem op een externe bootable USB flash of opstartbare harde schijf. WinToFlash kan maken van Windows Te Gaan opstartbare USB-stick van een Windows-versie/edition, zelfs officieel niet ondersteund.

Multiboot-bootable USB-drive

Hoe zit het met 5 verschillende versies van Windows, linux live, offline antivirus en herstel Live CD op een enkele bootable USB-drive? Geen probleem! Nu kunt u een opstartbare USB Multiboot met een ONBEPERKT aantal opstartbare items op uw USB-stick. WinToFlash meerdere besturingssystemen ondersteunt alle Windows versies van Windows Vista naar Windows 10.

UEFI boot

Als je in het bezit van een nieuwe PC met moderne UEFI in plaats van BIOS, WinToFlash zal het maken van een Bootable USB met alle bestanden die u nodig hebt om een boot met UEFI.

Verschillende bootloaders

Natuurlijk, geen meer zwarte console windows en onhandige software als u niet-standaard boot-lader geïnstalleerd moet worden. WinToFlash kunt installeren automatisch, selecteert u GRUB4DOS op de boot-lader pagina als standaard niet laden met uw PC.

ISO -, ZIP -, RAR -, CAB, Map, CD of DVD

WinToFlash leest alle populaire container bestanden: foto ' s en archieven. Niet nodig voor het plaatsen van een schijf in die mate uitpakken of deze handmatig. Als u experimenteren met de Windows Setup en u wilt niet te pakken ISO - /ZIP-bestanden iedere keer dat u de test - stel de bron van de bestanden naar de nieuwe map en druk op start.

MS-DOS op een bootable USB

Sommige moederborden vereist oude DOS-programma ' s knipperen, WinToFlash maakt voor u een bootable USB met MS-DOS in een moment. Kopie van uw knippert programma om uw opstartbare USB, herstarten en flash het BIOS.

Of wilt u gewoon uit te spelen een aantal goede DOS-spel op de echte hardware?

FAT16, FAT32, NTFS, exFAT CHS en LBA adressering

Gebruik FAT16 CHS in de geavanceerde modus, als het moederbord niet kan opstarten van de USB-schijf met FAT32 Windows XP Setup. U heeft een keuze gemaakt voor een betere compatibiliteit en het oplossen van problemen. Fijne tine van alle VET opties staan tot uw dienst! Stel de grootte van de partitie die je nodig hebt.

Sommige moederborden zal niet starten totdat u CHS adressering voor partities en bestandssystemen. Dus, nee, probleem, WinToFlash kunt dit doen!

Capaciteit beperkingen

Het is erg moeilijk vandaag de dag om te kopen USB-station op minder dan 4Gb in een winkel. Maar als je 512 Mb USB-schijf op te starten oude DOS? WinToFlash zal beperken uw opstartbare USB naar elke grootte die u nodig hebt.

Het activeren van deze optie in de Geavanceerde modus, stelt u de waarde in en druk op Uitvoeren!

Profielen opslaan en laden

Sla uw opstartbare USB-opties op het bestand en plaats ze op elk gewenst moment je nodig hebt.

Gedetailleerde log-bestand

Problemen? Kan niet begrijpen dat een fout? Kijk naar het log-bestand - antwoord is er.

De volledige lijst van WinToFlash functies

Ga naar de wiki pagina en lees meer over WinToFlash functies