Rask, lett og skarp.
Den beste Oppstartbar USB-løsning som du kan få

Det kan komme en dag som optiske stasjoner er like vanskelig å finne som en 5,25-diskettstasjoner er i dag. Nye USB-era kommer!

WinToFlash er sannsynlig å gjøre en stor forskjell til den måten du arbeider på. Det vil gjøre livet mye enklere for deg.

Raskt og enkelt installere programmet du trenger, og i løpet av kort tid vil du finne deg selv å skrive essays på Windows og bruke din oppstartbar USB. Den WinToFlash gjør jobben problemfri gratis for deg.

Også, WinToFlash Lite er gratis. Du trenger ikke å betale i det hele tatt for hjem og hobby bruk!

Installere Windows fra en oppstartbar USB-på en hvilken som helst enhet!

WinToFlash kan opprette en oppstartbar USB-med alle moderne Windows Desktop og Server familie Oppsett. Noen utgaver kan brukes - fra Hjem til Ultimate, 32 eller 64 bits.

Kjør fullt funksjonell Windows fra en oppstartbar USB

WinToFlash er veldig kraftig Windows til Å Gå Skaperen som lar deg installere og kjøre fullt funksjonell Windows-operativsystemet på en ekstern oppstartbar USB flash-eller bootable hard drive. WinToFlash kan lage Windows til Å Gå oppstartbar USB-stasjon, fra hvilken som helst Windows-versjon/utgave, også fra offisielt støttes ikke.

Fleroppstart oppstartbar USB-stasjon

Hva med 5 ulike Windows-versjoner, live linux, offline antivirus og utvinning Live-CD på en enkel oppstartbar USB-stasjon? Ikke et problem i det hele tatt! Nå kan du lage en Fleroppstart oppstartbar USB-med UBEGRENSET antall av oppstartbar elementer på din USB-stasjon. WinToFlash Fleroppstart støtter alle Windows fra Windows Vista til Windows-10.

Boot UEFI

Hvis du eier, ny PC med moderne UEFI i stedet for BIOS, WinToFlash vil opprette en Oppstartbar USB-med alle filene du trenger for å starte opp med UEFI.

Ulike bootloaders

Selvfølgelig, ingen mer svart-konsollen vinduer og vanskelig software hvis du har behov for ikke-standard oppstartslaster til å bli installert. WinToFlash kan installeres automatisk, velger du bare GRUB4DOS på boot-loader side, dersom standarden ikke lastes inn med din PC.

ISO, ZIP, RAR, CAB, Mappe, CD eller DVD

WinToFlash leser alle populære beholder filer: bilder og arkiver. Ingen trenger å montere en stasjon eller pakke dem manuelt. Hvis du eksperimenterer med Windows-installasjonen, og du ikke ønsker å pakke det til ISO/ZIP hver gang du test - bare sett kilde av filer til en mappe, og trykk på start.

MS-DOS på en oppstartbar USB

Noen hovedkort krever gammel stil DOS blinkende programmer, WinToFlash vil lage oppstartbar USB-med MS-DOS i et øyeblikk. Kopier din blinkende programmet til oppstartbare USB, starte på nytt og flash BIOS.

Eller du bare ønsker å spille noen gode DOS-spill på ekte maskinvare?

FAT16, FAT32, NTFS, exFAT med CHS og LBA adressering

Bruk FAT16 CHS i avansert modus, hvis hovedkortet ikke klarer å starte opp USB-harddisken med filformatet FAT32 Installasjonsprogrammet for Windows XP. Du har et valg for bedre kompatibilitet og feilsøking. Fine tine av alle FETT alternativer er på service-også! Angi en hvilken som helst størrelse på partisjonen du trenger.

Noen hovedkort vil ikke starte før du bruker CHS adressering for partisjoner og filsystemet. Så, nei, problemet, WinToFlash kan gjøre dette!

Kapasitetsbegrensninger

Det er veldig vanskelig i dag å kjøpe USB-stasjon mindre enn 4Gb i en butikk. Men hvis du trenger 512 Mb USB-stasjon for å starte gamle DOS? WinToFlash vil begrense din oppstartbar USB til enhver størrelse du trenger.

Aktiver dette alternativet i Avansert modus, angi verdi, og trykk på Kjør!

Profiler lagre og laste inn

Lagre dine oppstartbar USB-alternativer til fil og laste dem opp når som helst du trenger.

Detaljert loggfil

Problemer? Kan ikke forstå en feil? Se loggfilen - svaret er det.

Full liste over WinToFlash funksjoner

Naviger til wiki-side og les mer om WinToFlash funksjoner