Rapid, ușor și ascuțite.
Cel mai bun USB Bootabil soluție puteți obține

S-ar putea veni o zi în care unitățile optice sunt la fel de greu pentru a găsi cât mai 5.25 floppy disk-uri sunt astăzi. USB nouă eră se apropie!

WinToFlash este de natură să facă o mare diferență în modul în care lucrați. Aceasta va face viața mult mai ușoară pentru tine.

Rapid și simplu instalați programul pe care îl are nevoie și, în scurt timp, la toate veți găsi te de scris eseuri pe Windows și folosind USB bootabil. WinToFlash face treaba hassle liber pentru tine.

De asemenea, WinToFlash Lite este gratuit. Nu este nevoie să plătească pentru acasă și hobby-ul de a folosi!

Instala Windows de pe un USB bootabil de pe orice dispozitiv!

WinToFlash poate crea un USB bootabil cu orice moderne de Windows Desktop și Server Setup familie. Orice edițiile pot fi folosite - de la Domiciliu la Final, 32 sau 64 de biți.

Rula complet funcțional Windows de pe un USB bootabil

WinToFlash este foarte puternic Windows Pentru a Merge Creator care vă permite să instalați și să rulați pe deplin funcțional sistem de operare Windows pe un extern bootabil USB flash sau hard disk bootabil. WinToFlash poate crea Windows to Go drive USB bootabil de pe orice versiune de Windows/ediție, chiar de la oficial de neacceptat.

Multi-încărcare unitate USB bootabil

Cât despre 5 tipuri diferite de versiunile de Windows, linux live, offline antivirus și recuperare Live CD pe un singur stick USB bootabil? Nu este o problemă, la toate! Acum puteți crea un Multiboot USB bootabil cu număr NELIMITAT de bootabil elemente de pe unitatea USB. WinToFlash Multiboot sprijină orice Windows de la Windows Vista la Windows 10.

UEFI boot

Dacă dețineți PC nou cu moderne UEFI BIOS în loc de, WinToFlash va crea un USB Bootabil cu toate fișierele de care aveți nevoie pentru a boot cu UEFI.

Diferite aplicații bootloader

Desigur, nu mai mult negru consola de windows și ciudat software-ul dacă aveți nevoie de non-standard bootloader pentru a fi instalate. WinToFlash poate instala în mod automat, trebuie doar să selectați GRUB4DOS pe boot loader pagină, în cazul în standard nu pentru a încărca cu PC-ul.

ISO, ZIP, RAR, CAB, Dosarul, CD sau DVD

WinToFlash citește toate populare fișiere container: imagini și arhive. Nu este nevoie pentru a monta o unitate sau despachetați-le manual. Dacă sunt experimente cu Windows Setup și nu vrei să-l împacheteze ISO/ZIP de fiecare dată când testul - trebuie doar să setați sursa de fișiere în folderul și apăsați start.

MS-DOS pe un USB bootabil

Unele plăci de bază necesită stil vechi DOS intermitent programe, WinToFlash va crea pentru tine USB bootabil cu MS-DOS într-o clipă. Copia intermitent programul USB bootabil, reboot și flash-ul de BIOS.

Sau vrei doar pentru a juca ceva bun joc de DOS pe hardware-ul real?

FAT16, FAT32, NTFS, exFAT cu CHS și adresarea LBA

Utilizarea FAT16 CHS în modul avansat, dacă placa de bază nu reușește să boot-eze de pe USB drive cu FAT32 de Instalare Windows XP. Ai de făcut o alegere pentru o mai bună compatibilitate și de depanare. Bine tine de toate opțiuni de GRASIME este la dispoziția dumneavoastră! Set orice dimensiune de partiție ai nevoie.

Unele placi de baza nu va porni până când veți folosi adresarea CHS de partiții și fișiere de sistem. Deci, nici o problemă, WinToFlash poate face acest lucru!

Limitările de capacitate ale

E foarte greu astăzi să cumpere unitatea USB mai mult de 4Gb într-un magazin. Dar dacă ai nevoie de 512 Mb USB drive de boot vechi DOS? WinToFlash va limita USB bootabil cu orice dimensiune ai nevoie.

Activați această opțiune în modul Avansat, setați valoarea și apăsați Run!

Profile salva și încărca

Salvați USB bootabil opțiuni pentru fișiere și încărcați-le în orice moment aveți nevoie.

Fișier jurnal detaliat

Probleme? Nu pot înțelege o eroare? Uită-te la fișierul jurnal - răspunsul este acolo.

Lista completă de caracteristici WinToFlash

Navigați la pagina de wiki si citeste mai multe despre WinToFlash caracteristici