Hitro, enostavno in oster.
Najboljši Bootable USB rešitev, ki jih lahko dobite

Tam lahko pride na dan, da je optični pogoni so tako težko najti kot pasov 5,25 disketni pogoni so danes. Nov USB era je prihaja!

WinToFlash je verjetno, da bi velika razlika v načinu dela. To bo življenje veliko lažje za vas.

Hitro in enostavno namestiti program, ki ga potrebuje, in v nobenem trenutku ne na vseh boste našli pisanje esejev v Windows in uporabljate vaš bootable USB. V WinToFlash omogoča delo brez težav za vas.

Tudi, WinToFlash Lite je brezplačno. Ni potrebe, da plača na vse za dom in hobi uporabo!

Namestitev operacijskega sistema Windows iz bootable USB na kateri koli napravi!

WinToFlash lahko ustvarite zagonsko USB s katerokoli sodobnega Windows Namizju in Server družino Setup. Vse izdaje se lahko uporabljajo - od Doma za Ultimate, 32 ali 64 bitov.

Teči popolnoma funkcionalno iz Windows bootable USB

WinToFlash je zelo močna Windows Iti Ustvarjalca, ki vam omogoča, da namestite in uporabljate v celoti delujoč operacijski sistem Windows na zunanji bootable USB flash ali zagonsko trdi disk. WinToFlash lahko ustvarite Windows Iti bootable USB disk, iz katerega koli različico operacijskega sistema Windows/edition, celo uradno podprt.

Multiboot bootable USB disk

Kako približno 5 različnih različicah operacijskega sistema Windows, linux live, brez povezave antivirus in predelave živega CD-ja na en bootable USB disk? Ni problem sploh! Zdaj lahko ustvarite Multiboot bootable USB z NEOMEJENO število zagonske elemente, na pogon USB. WinToFlash Multiboot podpira vse Windows Windows Vista Windows, 10.

Boot UEFI

Če imate nov RAČUNALNIK s sodobno UEFI namesto BIOS, WinToFlash bo ustvarite Zagonsko USB z vse datoteke, ki jih potrebujete za zagon z načinom UEFI.

Različne bootloaders

Seveda, ni več črna konzole sistema windows in nerodno programske opreme če potrebujete non-standard bootloader, ki jo želite namestiti. WinToFlash lahko namesti samodejno, samo izberite GRUB4DOS na boot loader strani, če standard ne naloži z RAČUNALNIKOM.

ISO, ZIP, RAR, CAB, Mape, CD ali DVD

WinToFlash bere vse priljubljene posodo datoteke: slike in arhivov. Ni potrebe, da gori pogon ali razpakiranju jih ročno. Če ste eksperimentirali z namestitvijo operacijskega sistema Windows in ne želite paket ISO/ZIP vsakič, ko ste test - samo nastavite vir datoteke v mapo in pritisnite start.

MS-DOS na bootable USB

Nekatere matične plošče zahteva stari slog, DOS utripa programov, WinToFlash bodo ustvarili za vas bootable USB z MS-DOS v trenutku. Kopirajte utripa program za vaš bootable USB, ponovno zaženite in flash BIOS-a.

Ali si želite igrati nekaj dobrih DOS igre na dejanske strojne opreme?

FAT16, FAT32, NTFS, exFAT z CHS in naslavljanjem logičnih blokov, ki obravnavajo

Uporabite FAT16 CHS v napredni način, če je vaš motherboard ne zažene USB disk s FAT32 za Namestitev sistema Windows XP. Na izbiro imate za boljšo združljivost in odpravljanje težav. Lep tine vseh MAŠČOB možnosti je na ponudnika storitev, preveč! Nastavite katero koli velikost particije, ki jo potrebujete.

Nekatere matične plošče ne bo boot, dokler uporabljate CHS, ki obravnavajo za predelne stene in datotečnega sistema. Tako da, ne, problem, WinToFlash lahko to storite!

Omejitve zmogljivosti

To je zelo težko danes za nakup USB disk manj kot 4 gb v trgovini. Ampak, če boste potrebovali 512 Mb USB disk boot stare DOS? WinToFlash omeji bootable USB za vse velikosti, ki jih potrebujete.

Vključite to možnost, v Napredni način, nastavite vrednost in pritisnite, da Teči!

Profili shranite in naložite

Shranite bootable USB možnosti za datoteke in obremenitev z njimi v vsakem trenutku potrebujete.

Podrobnejši datoteka dnevnika

Težave? Ne morem razumeti napako? Pogled na log file - odgovor je tam.

Celoten seznam WinToFlash funkcije

Pojdite na wiki stran in preberite več o WinToFlash funkcije