Të shpejtë, të lehtë dhe të mprehtë.
Më të mirë Bootable USB zgjidhje që ju mund të merrni

Nuk mund të vijë një ditë që optik drives janë dhe aq e vështirë për të gjetur si 5.25 floppy disqet janë sot. Re USB era po vjen!

WinToFlash është gjasa për të bërë një ndryshim të madh në mënyrë që të punojnë. Kjo do ta bëjë jetën shumë më e lehtë për ju.

Shpejt dhe thjesht instaloni programin e nevojave dhe në asnjë kohë në të gjitha, ju do të gjeni veten të shkruar ese për Windows dhe përdorur tuaj bootable USB. E WinToFlash bën punë pa sherr për ju.

Gjithashtu, WinToFlash Lite është i lirë. Nuk ka nevojë që të paguani në të gjithë për në shtëpi dhe hobi të përdorni!

Instaluar Windows nga një bootable USB në çfarëdo pajisje!

WinToFlash mund të krijoni një bootable USB me çdo moderne të Windows Desktop dhe Server familjes Setup. Çdo edicionet mund të përdoret nga Shtëpia e Fundit, 32 ose 64 bit.

Drejtuar plotësisht funksionale e Windows nga një bootable USB

WinToFlash është shumë i fuqishëm Windows Për të Shkuar Krijues që ju lejon të instaloni dhe të drejtuar plotësisht funksionale të sistemit operativ Windows në një jashtëm bootable USB flash ose hard drive bootable. WinToFlash mund të krijojë Windows Për të Shkuar bootable USB drive nga ndonjë Windows version/edicioni, edhe nga zyrtarisht mospërkrahje.

Multiboot bootable USB drive

Si në lidhje me 5 të ndryshme versionet e Windows, jetojnë linux, shkëputur antivirus dhe rimëkëmbjes CD të Jetojnë në një të vetme bootable USB drive? Nuk është një problem në të gjitha! Tani ju mund të krijoni një Multiboot bootable USB me numër të PAKUFIZUAR të bootable artikuj në USB drive tuaj. WinToFlash Multiboot mbështet çdo Windows nga Windows Vista në Windows 10.

UEFI boot

Nëse ju vetë të re PC me moderne UEFI në vend të BIOS, WinToFlash do të krijoni një Bootable USB me të gjitha dosjet që ju duhet të boot me UEFI.

Të ndryshme bootloaders

Sigurisht, pa më të zezë tastierë windows dhe të vështirë, software, nëse ju keni nevojë jo-standarde bootloader të jetë i instaluar. WinToFlash mund ta instaloni atë automatikisht, zgjidhni vetëm GRUB4DOS në boot loader faqe, nëse standardi nuk arrin të ngarkuar me PC tuaj.

ISO, ZIP, RAR, TAKSI, Dosje, CD ose DVD

WinToFlash lexon të gjitha popullore enë fotografi: imazhe dhe arkivat. Nuk ka nevojë për malin e një makinë apo shpaketoj ato me dorë. Nëse ju jeni duke eksperimentuar me Windows Setup dhe ju nuk doni që të dal të ISO/ZIP çdo herë që ju të provuar, vetëm të vendosur burim fotografi në dosjen tuaj dhe shtypni start.

MS-DOS në një bootable USB

Disa motherboards kërkon të vjetër stil DOS ndezje programe, WinToFlash do të krijojë për ty bootable USB me MS-DOS në një moment. Kopje tuaj ndezje programin tuaj bootable USB, reboot dhe flash tuaj e BIOS.

Ose ju thjesht duan të luajnë disa të mira DOS lojë në të vërtetë hardware?

FAT16, FAT32, NTFS, exFAT me CHS dhe adresimin e LBA

Përdorni FAT16 CHS në mode avancuar, nëse motherboard juaj nuk boot up drive USB me FAT32 Windows XP Setup. Ju keni një zgjedhje për të mirë compatibility dhe problemeve. Gjobë tine të gjitha YNDYRË opsione është në shërbimin tuaj shumë! Të vendosur ndonjë madhësinë e ndarjes, ju duhet.

Disa motherboards nuk do të boot derisa ju të përdorni CHS adresimin për ndarje dhe file të sistemit. Kështu që, jo, problemi, WinToFlash mund ta bëjë këtë!

Kapaciteti i kufizimeve

Kjo është shumë e vështirë sot për të blerë USB drive më pak se 4Gb në një dyqan. Por në qoftë se keni nevojë për 512 Mb USB drive për të boot të vjetra DOS? WinToFlash do të kufizojë tuaj bootable USB në çdo madhësi që ju duhet.

Aktivizoni këtë opsion në mode Avancuar, vlerës së caktuar dhe shtypni Run!

Profilet e ruani dhe të ngarkesës

Ruaj tuaj bootable USB opsionet për dosjen dhe të ngarkesës e tyre deri në çdo kohë që ju duhet.

Detajuar log file

Probleme? Nuk mund ta kuptojnë një gabim? Shikoni për të log file - përgjigje nuk ka.

Lista e plotë e WinToFlash karakteristika

Lundruar në faqe wiki dhe të lexoni më shumë rreth WinToFlash karakteristika