Брзо, лако и оштар.
Најбољи боот УСБ решење, можете добити

Можда ће доћи дан, оптички дискови су тешко наћи, јер 5.25 дисководы данас. Долази нова ера са УСБ-а!

Са wintoflash може направити велику разлику у томе како радите. То ће учинити живот много лакше за вас.

Брзо и једноставно да инсталирате програм вам треба и у никаком времена на свим ћете наћи себе писање есеја на Виндовс и помоћу боот УСБ. Интернет са wintoflash ради посао без муке за вас.

Поред тога, са wintoflash Лите-је бесплатна. Нема потребе да плати за све за дом и хоби!

Инсталација Виндовс са бутабилног USB уређај на било ком уређају!

Wintoflash може да креирате боот УСБ са било ког савременог Виндовс десктоп и подешавање сервера. Све публикације могу да се користе - од куће до Ултимате, 32 и 64 бит.

Покрените потпуно функционалан Виндовс са боот УСБ

Wintoflash ће бити веома моћан Виндовс, да иде Творац, који вам омогућава да подесите и покренете потпуно функционалан оперативни систем Виндовс на спољни боот УСБ Фласх или боот диск. Wintoflash може да створи Виндовс, да иде боот УСБ-диск са Виндовс било којој верзији/издања, чак и званично не подржава.

Мультизагрузочный боот УСБ диск

Шта је 5-ти различитим верзијама Виндовс ливе за Линук, Винпе на Виста и опоравак живом ЦД на један бут УСБ-диск? Није проблем уопште! Сада можете да креирате мультизагрузочный боот УСБ дриве са неограниченим бројем стартуп ставки на УСБ диск. Са wintoflash мультизагрузочный подржава било који Виндовс Виндовс Виста на Виндовс 10.

Преузимање УЕФИ

Ако имате нови РАЧУНАР са савременим УЕФИ, а не БИОС-а, са wintoflash ће бити да креирате боот УСБ са све датотеке које су потребне за преузимање са УЕФИ.

Различите довнлоадери

Наравно, нема више црна конзоле Виндовс и непријатно софтвер, ако Вам је потребно да инсталирате нестандардни довнлоадер. Wintoflash може аутоматски да га инсталирате, једноставно изабрати GRUB4DOS на страници боотлоадер, ако је стандардни не могу преузети са вашег РАЧУНАРА.

ИСО, СПТА, РАР, такси, фасцикле, ЦД или ДВД

Са wintoflash чита све популарне контејнери датотеке: слике и архива. Не треба монтирати диск или распакујте их ручно. Ако сте экспериментируете са програмом инсталације Виндовс и не желите да се спакује га у ISO/муња сваки пут када проверите - само инсталирате извор датотеке у фолдер и притисните старт.

МС-ДОС на боот УСБ

Неке матичне плоче захтевају старом стилу ДОС трепери програма, wintoflash ће створити за вас боот УСБ-диск са МС-ДОС у минути. Да копирате програм фирмваре за ваш боот УСБ, поново и фласх БИОС.

Или само желите да играте добар ДОС игре на реалном жлезде?

Систем ФАТ16, ФАТ32 и НТФС и екфат са цхс и lba адресирања

Користите ФАТ16 ванредне ситуације у напредном моду, ако је ваша матична плоча не може да се покрене са УСБ-диск са системом датотека ФАТ32 инсталације Виндовс КСП. Имате избор за бољу компатибилност и решавање проблема. Танке крака све опције масти превише на услузи! Поставите било коју величину одељка који желите.

Неке матичне плоче не успе да се покрене, све док се не бришу и система датотека. Тако да не, проблем, wintoflash може да уради!

Ограничења снаге

Данас је веома тешко да купи УСБ-диск мање од 4 Гб у продавници. Али ако Вам је потребно 512 Мб УСБ диск за преузимање старих ДОС? Са wintoflash ће ограничити свој боот УСБ за било које величине вам је потребно.

Активирајте ову опцију у напредни режим инсталиран вредност и кликните на дугме покрени!

Профили сачувате и учитате

Сачувајте своје опције боот УСБ у фајл и отпремили их у било које време вам је потребно.

Детаљан лог фајл

Проблем? Не могу да схватим грешку? Погледајте у лог-фајл - одговор овде.

Комплетан списак објеката са wintoflash

Иди на Вики-страницу и сазнајте Више о wintoflash бити у могућности да