Snabbt, enkelt och skarpa.
Det bästa Bootbar USB-lösning kan du få

Det kan komma en dag som optiska enheter är så svårt att hitta som 5.25 diskettenheter är idag. Nya USB-era är på gång!

WinToFlash sannolikt kommer att göra stor skillnad för hur du arbetar. Det kommer att göra livet mycket lättare för dig.

Snabbt och enkelt att installera programmet du behöver och på ingen tid alls kommer du att hitta dig själv att skriva uppsatser på Windows och använda din startbara USB. Den WinToFlash gör jobbet trassel för dig.

Också, WinToFlash Lite är gratis. Ingen behöver betala alls för hem och hobby!

Installera Windows från en bootbar USB-på vilken enhet som helst!

WinToFlash kan skapa en bootbar USB med alla moderna Windows Desktop och Server familj Setup. Alla upplagor kan användas, från Hem till Ultimate, 32 eller 64 bitar.

Kör fullt fungerande Windows från en bootbar USB

WinToFlash är mycket kraftfull Windows Att Gå Creator som låter dig installera och köra fullt fungerande operativsystem Windows på en extern startbart USB-flashminne eller startbar hårddisk. WinToFlash kan skapa Windows Att Gå startbar USB-enhet från en Windows-version/utgåva, även från officiellt inte stöds.

Flervalsstart startbar USB-enhet

Vad sägs om 5 olika Windows-versioner, live linux, offline antivirus och återhämtning Live-CD på en enda startbar USB-enhet? Inte ett problem alls! Nu kan du skapa en Multiboot bootbar USB med OBEGRÄNSAT antal startbar objekt på din USB-enhet. WinToFlash Multiboot stödjer alla Windows från Windows Vista till Windows 10.

Boot UEFI

Om du äger en ny PC med moderna UEFI istället för BIOS, WinToFlash kommer att skapa en Bootbar USB med alla filer du behöver för uppstart med UEFI.

Olika bootloaders

Naturligtvis, inte mer svart konsol fönster och obekväma programvara om du behöver icke-standard starthanterare för att installeras. WinToFlash kan installera det automatiskt, välj bara GRUB4DOS på boot loader sidan, om standard går inte att ladda med din PC.

ISO, ZIP, RAR, CAB, Mapp -, CD-eller DVD

WinToFlash läser alla populära container filer: bilder och arkiv. Inget behov av att montera en enhet eller packa upp dem manuellt. Om du experimenterar med Installationsprogrammet för Windows och du vill inte packa det i ISO/ZIP varje gång du testar - bara ange källa av filer till din mapp och tryck på start.

MS-DOS på en bootbar USB

Vissa moderkort kräver gammal stil DOS blinkande program, WinToFlash kommer att skapa för dig bootbar USB med MS-DOS i ett ögonblick. Kopiera din blinkande program på din startbara USB, starta om och flash BIOS.

Eller om du bara vill spela några bra DOS-spel på riktig hårdvara?

FAT16, FAT32, NTFS, exFAT med CHS och LBA-adressering

Använd endast FAT16-CHS i avancerat läge, om ditt moderkort misslyckas med att starta upp på USB-enhet med FAT32 Installationsprogrammet för Windows XP. Du har ett val för bättre kompatibilitet och felsökning. Fina tine av alla FETA alternativ som står till din tjänst! Ange vilken partition som du behöver.

Vissa moderkort kommer inte att starta förrän du använda CHS-adressering för partitioner och filsystem. Så, nej, problemet, WinToFlash kan göra detta!

Kapacitetsbegränsningar

Det är väldigt svårt idag att köpa USB-enhet som är mindre än 4 gb i en butik. Men om du behöver 512 Mb USB-enhet för att starta den gamla DOS? WinToFlash kommer att begränsa din startbara USB-till vilken storlek du behöver.

Aktivera detta alternativ i Avancerat läge, ställ in värdet och tryck på Kör!

Spara och ladda in profiler

Spara din startbara USB-alternativ till filen och ladda upp dem när som helst du behöver.

Detaljerad loggfil

Problem? Kan inte förstå att ett fel? Se till loggfilen - svaret är det.

Full lista av WinToFlash funktioner

Navigera till wiki-sidan och läs mer om WinToFlash funktioner